Referanser

Referanser fra våre kunder

Sparebanken Vest.

”Vår policy er å skaffe vikarer selv, men noen ganger ønsker vi å benytte bemanningsbyrå. Fordelen med bemanningsbyrå er blant annet at vi sparer tid på rekrutteringsprosessen. Lima Personell har god kunnskap om bedriften. De har satt seg godt inn i våre behov og er gode til å finne rett person på rett avdeling. Raskt. Vi er godt fornøyde med de vikarene de har skaffet oss og de er veldig gode på tett oppfølging av både oss og vikarene. At Lima Personell er et lite bemanningsbyrå er bare en fordel – de er mer tilgjengelige og vi har en fast kontaktperson som følger hele prosessen.”

Odfjell Management – Shipping

”Vi bruker bemanningsbyrå når vi trenger folk på kort varsel. Fordelen med Lima Personell er at de er imøtekommende, raske og profesjonelle. For oss vil det si at de forstår hva vi trenger. De fortjener skryt. Vi har vært godt fornøyde med kandidatene de har skaffet oss, og en av dem er nå i fast jobb hos oss. Oppfølgingen av medarbeiderne er noe av det beste jeg har sett. ”

Betong Consult AS

«Vi bruker av og til bemanningsbyrå for korte perioder og noen av kandidatene som engasjeres får fast jobb. For oss er det en fordel å slippe ansvaret og løse et bemanningsproblem på kort sikt. En ansettelsesprosess er tidkrevende og ofte tung, da er det bedre å gi oppdraget til profesjonelle. Lima Personell gir rask respons, god oppfølging og er veldig serviceminded. Vi har bare positivt å si om Lima Personell og velger dem gjerne fremfor et større byrå.»

Dataoppdrag AS

”Vi pleier å ansette IT-folk selv, for det er vårt felt. Men i fjor trengte vi å rekruttere noen på salg. Siden dette var et nytt fagfelt for oss, var det smart å outsource det. Lima Personell tok seg av hele prosessen fra a til å og gav oss mange gode tips og råd underveis. De fant gode kandidater med de egenskapene vi trengte, både faglig og personlig.

Vi ansatte to personer som jobber her fortsatt. Det som er spesielt bra med Lima Personell er imøtekommenhet, oppfølging, tilgjengelighet og topp service fra to smilende og blide damer. Både Marianne og Lynn er alltid engasjert i våre behov.”

Kontakt oss

Lynn Atteraas Erland
Rådgiver/partner
Telefon: 404 90 022
E-post: lynn@limap.no

Marianne Hessen
Rådgiver/partner
Telefon: 454 72 499
E-post: marianne@limap.no

Om oss

Lima Personell er et bergensbasert bemanningsbyrå. Byrået eies og ledes av Lynn Atteraas Erland og Marianne Hessen. Vi har over 30 års bransjeerfaring innen rekruttering og bemanning.


Adresse:
Nordåsdalen 25, 3. etasje.
5235 Rådal