Referanser

Jurist

Mitt møte med Lima Personell har vært udelt positivt. Allerede fra jeg kom inn døren fikk jeg en god følelse og ble møtt på en hyggelig og imøtekommende måte. De er gode på kommunikasjon og skapte raskt en god atmosfære i intervjusituasjonen, samtidig som de stilte profesjonelle, relevante og direkte spørsmål. Oppfølgingen etterpå, og planleggingen av ytterligere intervjuer, var meget god. Til forskjell fra mange andre større rekrutteringsfirma, har saksbehandlerne her lang og relevant erfaring som gjør at prosessene er effektive og løsningsorienterte fra første stund. De fant fort ut hva mine ønsker var og hvordan disse kunne passe til relevante jobber, dette bidro til at jeg raskt kom på banen til en konkret jobb som jeg ble ansatt i. I tillegg til å være profesjonelle, effektive og løsningsorienterte har de godt humør som lett smitter over både på jobbsøker og selskapet som skal ansette. Lima Personell er et lite firma, men stor på profesjonalitet, effektivitet og god atmosfære. Anbefales!

 

Regnskapsmedarbeider

Jeg ble introdusert for Lima Personell i 2011 da jeg ønsket å bytte jobb. Der ble jeg tatt godt imot. De var svært imøtekommende og hjelpsomme. Det gikk ikke mer enn en uke før jeg fikk fast jobb i et selskap innen Subsea hvor jeg jobbet i 6 år. Grunnet tøffe tider i oljebransjen i 2017 ble det nedbemanning i selskapet. Igjen tok jeg kontakt med Lima Personell hvor jeg fikk god hjelp og oppfølging. Det ble ordnet flere intervjuer og de var utrolig effektive og hyggelige. I løpet av kort tid var jeg i fast jobb igjen. Min erfaring med Lima Personell er at her blir en møtt med ekte interesse, varme og profesjonalitet!

 

Resepsjonsmedarbeider - 62 år – ble fast ansatt etter 8 mnd innleie

Jeg vil gjerne få takke for all hjelp gjennom disse 8 mnd. Det har vært en glede å bli kjent med dere. Det er første gang jeg har vært ansatt i et vikarbyrå. Takker for den gode opplevelsen dere har gitt meg. Veldig ryddig, god oppfølging og hyggelig med lunsjbesøk. Dere har virkelig gitt inntrykk av at dere bryr dere om de dere har i "stallen".

 

Produksjonsmedarbeider 

Jeg har vært ansatt hos Lima Personell i 13 mnd og har nå fått fast jobb i stillingen jeg har vært innleid i. Det er første gang jeg har vært ansatt i et bemanningsbyrå og har bare positive erfaringer. Jeg har fått veldig god oppfølging og Lima Personell er lett og forholde seg til. Lima Personell er dyktige i jobben sin og kan virkelig anbefales.

 

Produksjonsmedarbeider

Jeg har vært ansatt hos Lima Personell i 3 år og er nå blitt tilbudt fast ansettelse hos oppdragsgiver. Før jeg fikk jobben hadde jeg vært lenge arbeidsledig. Lima Personell gav meg muligheten til å få vise meg frem hos en av deres kunder. Min opplevelse av Lima Personell er at de er imøtekommende og dyktige til å følge opp medarbeiderne på en god måte. Jeg følte meg godt ivaretatt. Om det er noe en lurer på så følger de opp og finner ut av det en evt. er usikker på.

 

Master i Rettsvitenskap

"Etter å ha søkt jobber direkte hos mange firmaer og vært i kontakt med flere av de største bemannings- og vikarbyråene fikk jeg tips om å kontakte Lima Personell. Kontrasten ble tydelig fra første kontakt, jeg ble kalt inn til en hyggelig samtale for å kartlegge min kompetanse, mine ønsker og ambisjoner, og ble tatt helt på alvor fra første stund. Etter kun kort tid ble jeg tilbudt et kortsiktig vikariat jeg takket ja til, da jeg anså det som en god måte å vise meg frem for byrået og å hjelpe dem med et behov som hadde oppstått helt brått. Kort tid etter tok Lima kontakt ang. en stilling i en bank, et område jeg selv hadde nevnt som interessant. Jeg anså det som en god anledning for å få en fot innenfor i en bransje og bank jeg anså som spennende. Jeg ble i stillingen i nesten tre år – før banken tilbød fast ansettelse i en stilling der jeg får brukt min utdannelse. Tiden i Lima Personell har vært preget av vennlig, tett og god oppfølging. Ethvert spørsmål besvares raskt og tydelig, og jeg har alltid følt meg godt ivaretatt. Lima Personell kan absolutt anbefales"

 

Student v/NHH

«Jeg begynte å jobbe for Lima Personell da jeg hadde et friår fra studiene ved NHH. Siden den gangen har jeg vært ansatt i selskapet. De har vært fantastiske til å finne jobber til meg som kan kombineres med studier. Har fått veldig god oppfølging og de er lett å forholde seg til. Lima Personell har mange gode selskaper som kunder og de får inn mange spennende oppdrag. Jeg har alltid blitt informert om nye muligheter noe jeg har satt stor pris på. Jeg vil anbefale Lima Personell på det sterkeste for studenter som trenger deltidsjobb som gir relevant erfaring. Jeg vet at de vil stå på for å finne en jobb som gir utfordringer og spennende muligheter!»

 

Senior Rådgiver - bank

"Lima Personell har vært en utrolig viktig døråpner for meg. Gjennom Lima sine gode kontakter innen bank/finans har jeg fått drømmejobben i bank. Jeg var litt skeptisk til å jobbe gjennom vikarbyrå til å begynne med, men skepsisen forsvant temmelig fort. Kontaktpersonen som jeg har forholdt meg til i Lima, har vært helt fantastisk i forhold til oppfølging og ikke minst motivering. Enkle og oversiktlige rutiner i forhold til lønnsrapportering. Vil absolutt anbefale Lima, terningkast seks."

 

Shipping

Jeg har bare positive ord å si. Jeg trives kjempegodt i jobben og får være med på mye. Jeg hadde aldri vært i kontakt med et bemanningsbyråd før jeg oppsøkte Lima Personell. En time etter første kontakt, ble jeg invitert til intervju. Etter at jeg kom ut i jobb har de fulgt meg tett opp. Det er lett å ringe dem hvis man lurer på noe og de er veldig behjelpelige. Jeg ble veldig positivt overrasket. Nå har jeg fått fast jobb.